avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RAPORT DE GESTIUNE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RAPORT DE GESTIUNE

buna ziua!
am o dilema in ceea ce priveste raportul de gestiune in cazul unui mag de kebab...e ok daca in raportul de gestiune trec valoric atat la iesiri cat si la intrari produsul finit (kebab,shaorma etc) pentru ca nu vad cum sa pot trece materia prima (din factura ) la intrare si la iesire produs finit.
Va rog sa imi spune-ti daca gandesc bine sau cum trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:03, 31 Mai 2011
Nu cred ca sa poate pune problema folosirii raportului de gestiune zilnica in cazul acesta. De fapt el se foloseste pentru vanzare marfa nu pentru prestrare de servicii. De exemplu puteti sa treceti acolo intrarile si iesirile de sucuri, apa imbuteliata, sau altele de felul acesta. In acest caz soldul din acest registru ar bate cu cel al contului 371 din balanta lunara.
Acum ce faceti dumneavoastra e de fapt produs finit, folositi un retetar. Altfel faceti inregistrarile in contabilitate. Chiar daca si pentru vanzarea marfurilor cat si a serviciilor, folositi casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)
Productie -patiserie Cotinghiu Marcela Cotinghiu Marcela Buna, va rog frumos sa ma ajutati la o problema ,vreau sa-mi deschis o palacintarie si nu stiu ce acte am de facut pt. productie,cum calculez pretul de ... (vezi toată discuția)