buna ziua!
am o dilema in ceea ce priveste raportul de gestiune in cazul unui mag de kebab...e ok daca in raportul de gestiune trec valoric atat la iesiri cat si la intrari produsul finit (kebab,shaorma etc) pentru ca nu vad cum sa pot trece materia prima (din factura ) la intrare si la iesire produs finit.
Va rog sa imi spune-ti daca gandesc bine sau cum trebuie sa fac
Nu cred ca sa poate pune problema folosirii raportului de gestiune zilnica in cazul acesta. De fapt el se foloseste pentru vanzare marfa nu pentru prestrare de servicii. De exemplu puteti sa treceti acolo intrarile si iesirile de sucuri, apa imbuteliata, sau altele de felul acesta. In acest caz soldul din acest registru ar bate cu cel al contului 371 din balanta lunara.
Acum ce faceti dumneavoastra e de fapt produs finit, folositi un retetar. Altfel faceti inregistrarile in contabilitate. Chiar daca si pentru vanzarea marfurilor cat si a serviciilor, folositi casa de marcat.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.