avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident pe trecerea de pietoni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident pe trecerea de pietoni

mama mea a suferit un accident pe trecerea de pietoni a fost internata cu TTC ,comotie cerebrala plus multiple leziuni pe tot corpul. Ce drepturi avem ca parte vatamata?la ce suma de daune morale avem dreptul?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:01, 31 Mai 2011
daunele morale le apreciati singur si le cereti instantei sa le acorde. oricum instanta de judecata va aprecia singura cuantumul. Nu exista criterii in functie de care sa putem sti o anumita suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale în urma unui accident pe trecerea de pietoni Cronţ Valentina Elena Cronţ Valentina Elena Bună seara. Vă rog să mă ajutaţi într-o chestiune juridică. Părinţii mei au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni. Tatăl a scăpat uşor,refuzând ... (vezi toată discuția)
Actiune civila in procesul penal Adela.Alexandra Adela.Alexandra Buna ziua, Am si eu nevoie de cateva hotarari privind actiunea civila in procesul penal. Ma poate ajuta cineva? Multumesc (vezi toată discuția)
Am fost accidentata pe trecerea de pietoni?cum trebuie sa procedez? ralucadespot ralucadespot Buna ziua!Am fost accidentata in timp ce traversam pe trecerea de pietoni cu cateva zile in urma.Am suferit o leziune la un genunchi,(lezare partiala ligament ... (vezi toată discuția)