avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copie dupa un contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copie dupa un contract de munca

De unde pot obtine o copie dupa un contract individual de munca care intre timp a fost incheiat ?
O pot obtine de la ITM sau numai de la fostul angajator ?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 31 Mai 2011
O puteti obtine de la fostul angajator ... de la ITM este cam greu de obtinut o astfel de copie, intrucat exista un Ordin al Ministrului Muncii emis in mai 2010 care nu mai prevede eliberarea de catre ITM de copii de pe documentele depuse de angajatori si existente in arhiva institutiei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm decizie desfiintare post Alexandra.M Alexandra.M Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii legata de inregistrarile din carnetul de munca. In luna aprilie 2010, fostul meu angajator ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinte vechime in munca - unde? gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua! Dupa ce am apelat la mai multe institutii publice nu am gasit nici un raspuns la problema mea. O ruda apropiata a lucrat la 2 firme (lichidate ... (vezi toată discuția)
De unde pot lua o copie-dupa contractul de munca-fostul angajator refuza ! dorudoru dorudoru Am lucrat pana la data de : 01.06.2011 ca: Ajutor Bucatar. Cand am aflat ca petronul mi-a facut carte de munca numai pentru 4 ore pe zi. Iar eu munceam 14 ... (vezi toată discuția)