avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

In momentul de fata sunt angajat la o firma ,dar ma aflu in concediu fara plata deoarece pentru moment s-a oprit activitatea in locul unde lucram(activam ca sudor in YEMEN dar datorita problemelor politice de acolo am fost trimisi acasa) si am gasit sa ma angajez pentru o perioada de 3-6 luni la alta firma. Pot face acest lucru, stiind ca in cealalta parte sunt in concediu fara plata pe o perioada necunoscuta,si sa inchei un contract de munca cu cealalta firma? Cu mii de multu multumiri pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: adriancoman , utilizator 21:13, 31 Mai 2011
Puteti incheia al doilea contract de munca (durata determinata sau nedeterminata).
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat in revisal lia19 lia19 Buna ziua.Vreau sa va relatez urmatoarea situatie.Deci: Trei contracte de munca: Martie 2013-Iulie 2013 August 2013-Decembrie 2013 Ianuarie 2014-Decembrie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata in cadrul unei companii pe o perioada ... Lolita25 Lolita25 Bună ziua! Sunt angajata in cadrul unei companii pe o perioada nedeterminată, contract cu norma de 8 ore. Doresc sa inchei un contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil janinasalvastru janinasalvastru As avea si eu o intrebare- sunt o mamica a unui bebelus de doua luni, iar in luna octombrie urmeaza sa imi depun documentatia pentru indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)