avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore de lucru

As dori sa ma interesez daca in perioada de preaviz sunt obligata sa lucrez Sambetele si Duminicile deoarece programul firmei este de Luni pana Duminica. Tin sa mentionez ca am copil mic de 3 luni si alaptez iar concediul post natal sa terminat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 1 Iunie 2011
Pe perioada preavizului contractul individual de munca isi produce toate efectele. Lucrati de Luni pana Duminica , atunci repausul saptamanal cand vi se acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si limitari din partea angajatorului cortex240 cortex240 Buna seara, in urma cu o saptamana am demisionat din cauza stresului la care eram supus la locul de munca. Ma poate ajuta cineva cu cateva raspunsuri la ... (vezi toată discuția)
Demisie - zile co si libere neefectuate dana.tim dana.tim Buna ziua, as dori sa stiu in cazul unei demisii ce se intampla cu zilele de CO si libere neefectuate (pot fi scazute din perioada de preaviz) ? Si ... (vezi toată discuția)
Demisie ratis ratis Mi-am dat demisia de la firma si acum trebuie sa stau in preaviz 20 zile dupa noul cod al muncii, in data de 27 iunie mi-am depus demisia si trebuie stau la ... (vezi toată discuția)