avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza tehnica audio,important!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza tehnica audio,important!

Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in cazul asta, telefonul care a fost folosit pentru a inregistra acele convorbiri,sau transformarea inregistrarilor din suportul original, de ex. suport AMR in suport MP3 exista sansa sa fie respinse pentru expertiza vocilor? Am citit un articol despre asa ceva, daca acele inregistrari, care ar putea fi un mijloc de proba, nu sunt prezentate pe suport original, expertiza nu s-ar mai face si ar fi respinse ca mijloace de proba. Cat de adevarat este? Este obligatoriu ca inregistrarile sa fie in suport original? atat ca format: AMR, MP3 sau alt format, fara a le modifica.. daca le treci pe cd in alt suport, vor fi respinse? Se stie ceva de acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
Sonji, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 17:32, 1 Iunie 2011
Da, presupun ca esta la fel ca in cazul fotografiilor cand este nevoie de suportul original pt a se putea compara copia cu originalul si a se putea verifica existenta eventualelor. modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Proba in proces andreiutza_l andreiutza_l Buna ziua, am o intrebare ...cumva in instanta este acceptata ca proba intr-un proces si o inregistrare audio? Trec printr-o situatie in care cineva vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)