avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt portofel din casa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt portofel din casa

Am ramas fara portofel si din pacate oricat mi-ar placea sa cred ca nu e asa, se pare ca portofelul mi-a fost furat din casa si nu de o persoana pe care o cunosc de ieri, de azi. Prietena aceasta a mea a venit in vizita seara si ma asteptam sa ramana pana a doua zi. A plecat dupa mai putin de o ora sai ia un suc de la magazinul din apropiere si nu s-a mai intors. In portofel era o suma nu prea mare de bani, buletinul, un card si alte cateva maruntisuri. Portofelul nu putea fi decat in pantalonii pe care i-am dezbracat pt a face un dus si de atunci nu mai e.
Ce as putea sa fac? Banuiesc ca va trebui sa ma prezint la politie. Persoana respectiva ar pati ceva? Se poate proba un eventual furt?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:01, 24 Iulie 2008
Poate ar fi bine sa discutati cu persoana in cauza inainte de a alerta Politia. Explicati-i ca doar ea a fost in casa dumneavoastra si sa va fi luat portmoneul "din greseala", ca poate seamana cu al ei...

Daca nu recunoaste, trebuie sa depuneti plangere la Politie impotriva acesteia, insa trebuie sa dovediti cu martori ca ea v-a furat portmoneul, in cazul in care nu recunoaste.
Nu stiu cum as putea dovedi ca ea mi-a furat portmoneul, in conditiile in care nu recunoaste si am un singur martor care a vazut ca ea a venit la mine.
bradley a scris:

Nu stiu cum as putea dovedi ca ea mi-a furat portmoneul, in conditiile in care nu recunoaste si am un singur martor care a vazut ca ea a venit la mine.


Aceasta este treaba politiei.
Daca a mai savarsit astfel de fapte penale situatia se poate incurca pt ea.
Faceti plangere penala si politia se va ocupa de caz.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac ( juridic vorbind) nicu44 nicu44 Problema mea este urmatoare In urma cu 12 zile am fost intr-un local, in stare de ebrietate ( se mai intampla, intelegeti si dvs) si mi-a fost furat telefonul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fratele G_Shobo G_Shobo Stimati Domni/Doamne Avocati/Avocate numele meu este Cristian locuiesc in sectorul 3 salajan cu mama si cu fratele de 23 de ani in acelasi apartament. Nici nu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt Cristi21med Cristi21med Buna ziua/seara. Am si eu nevoie de o lamurire. Am cunoscut o persoana online si am decis sa ne intalnim. Din pacate persoana respectiva a venit in ... (vezi toată discuția)