avem mai multe imobile cumparate,achitate integral dar nu sunt trecute pe nume,nu avem niciun precontract sau contract cu vanzatorul,totul s-a facut pe incredere,ce se intampla cu aceste bunuri in cazul unui partaj?
avand in vedere ca este vorba de imobile , bunuri a caror instrainare este obligatorie forma autentica nu cred ca sunt chiar atat de inconstienti sa inmaneze o suma considerabila de bani pentru cumpararea lor si sa nu transfere dreptul de proprietate conform legii , sa devina proprietari de drept si fapt
poate ca nu au facut demersurile necesare la primarie la directia fiscala , acest lucru mi se pare mai plauzibil
exact asa s-a intamplat,s-au achitat integral fara nici macar o hartie de mana,de asta imi este teama,pot aduce martori...dar nu stiu sigur daca ma ajuta
vanzatorul ma cam amana,ceea ce nu s-a mai intamplat, de aceea imi trezeste suspiciuni si vreau sa aflu daca exista vreo metoda de a demonstra lucrul acesta doar in cazul in care va fi nevoie
Divort -partaj
oliviadiadena
buna seara tuturor !
AS AVEA SI EU NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRA!REFERITOR LA DIVORT SI PARTAJ CE SE INTAMPLA CU BUNURILE DOBANDITE DE UNUL DINTRE SOTI ... (vezi toată discuția)