avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort

avem mai multe imobile cumparate,achitate integral dar nu sunt trecute pe nume,nu avem niciun precontract sau contract cu vanzatorul,totul s-a facut pe incredere,ce se intampla cu aceste bunuri in cazul unui partaj?
Cel mai recent răspuns: ovidiu1831 , utilizator 17:50, 2 Iunie 2011
avand in vedere ca este vorba de imobile , bunuri a caror instrainare este obligatorie forma autentica nu cred ca sunt chiar atat de inconstienti sa inmaneze o suma considerabila de bani pentru cumpararea lor si sa nu transfere dreptul de proprietate conform legii , sa devina proprietari de drept si fapt
poate ca nu au facut demersurile necesare la primarie la directia fiscala , acest lucru mi se pare mai plauzibil
exact asa s-a intamplat,s-au achitat integral fara nici macar o hartie de mana,de asta imi este teama,pot aduce martori...dar nu stiu sigur daca ma ajuta
sigur nu va ajuta. nu puteti partaja bunurile altuia.
ar trebui sa va ocupati cumva, sa faceti actele cu proprietarii
vanzatorul ma cam amana,ceea ce nu s-a mai intamplat, de aceea imi trezeste suspiciuni si vreau sa aflu daca exista vreo metoda de a demonstra lucrul acesta doar in cazul in care va fi nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc cristeo cristeo Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila incorecta? ulises10 ulises10 intr-o actiune in \\\\"declararea simulatiei-constare nulitate absoluta contract vanzare cumparare imobil\\\\" instanta respinge actiunea cu argumentul ca nu a ... (vezi toată discuția)
Divort -partaj oliviadiadena oliviadiadena buna seara tuturor ! AS AVEA SI EU NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRA!REFERITOR LA DIVORT SI PARTAJ CE SE INTAMPLA CU BUNURILE DOBANDITE DE UNUL DINTRE SOTI ... (vezi toată discuția)