avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Buna ziua. Va rog, daca se poate sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: sotul meu a fost cadru militar timp de 19 ani si 6-7 luni.Si-a dat demisia(fara pensie militara, fara salarii compensatorii). De aproape 7 ani lucreaza.( nu in armata). Intrebarea mea este: ar putea beneficia acum de pensie militara? Daca da , va rog sa-mi spuneti unde ar putea sa apeleze? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:59, 8 Iunie 2011
19 ANI SI 6-7 LUNI CU SCOALA CU TOT SAU FARA?
Varsta standard de pensionare a persoanelor care au lucrat in sistem militar este diferita, in functie de data nasterii. Nu va poate raspunde nimeni la intrebare daca nu precizati data nasterii sotului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie paulasim paulasim daca imi dau demisia din armata avand o vechime de 18ani ca si cadru militar , 2 ani de scoala militara si pentru indeplinirea unor functii aveam 6 luni la ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii bebelu cristian bebelu cristian Am si eu o intrebare pentru cineva care este in domeniu,si anume la o vechime in grupa 2 ...de 28 de ani 9 luni si 4 zile ,,,,,,in grupa a3 9 ani 4 luni 19 ... (vezi toată discuția)
Pensionare sot corneliamanescu corneliamanescu Buna ziua. Sunt noua pe forum si doresc sa pu o intrebare referitoare la modul in care se poate pensiona sotul meu. Este nascut in anul 1951, septembrie. A ... (vezi toată discuția)