avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva unui asociat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva unui asociat

buna ziua,

as dori sa stiu urmatoarele:
- in urma cu 2 ani am imprumutat asociatului meu bani, evident fara acte, stiu ca nu sunt prinsi in contabilitate, nu ii voi recupera, nu asta e problema
- de acei bani, el a dat avansul pt o masina in leasing
- este asociat 50% si administrator
- niciunul dintre bilanturi nicio AGA, niciun act pana in prezent nu este semnat de mine;
- de un an jumatate nu a platit ratele
- nu am acces la sit contabila, acte, stampila, etc
- acum cateva zile am aflat ca se incearca ridicarea masinii, iar el ma indica pe mine ca utilizator, si urmeaza sa mi se faca plangere penala pt refuz de restituire - e de negasit el
intrebari:
- cum ma pot retrage din firma, avand in vedere ca sunt asociat formal?
- cui ma pot adresa pt a depune plangere impotriva lui? (politie economica/garda financiara/politie?)
PS masina nu am avut o niciodata in posesie!

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
alex12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 20:42, 1 Iunie 2011
Trebuie sa existe un inceput in toate. Daca tot nu aveti nimic, nu stiti nimic din societate, incepeti si d-voastra cu o convocare la adunare generala enumerand si motivele pe ordinea de zi. Trimiteti in dublu exemplar, una pe adresa societatii, una pe adresa asociatului, cu confirmare de primire, fixati o ora si o data (cam vreo 20 de zile de la data trimiterii sa treaca), si vedeti atunci, eventual convocati si contabilul si vedeti ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disputa bun material bogdanc bogdanc buna ziua, am o pb care nu stiu cum sa o interpretez. 2 asociati srl 50%-50% dinc are unul este si administrator au o pb, asociatul care nu este ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator care este si administrator andra1234 andra1234 editare titlu...care este si ASOCIAT buna seara, un srl are doi asociati, fiecare cu 50-50%. unul dintre cei 2 este administrator. Doresc excluderea ... (vezi toată discuția)
Convocarea adunarii asociatilor bogdanc bogdanc buna ziua un srl cu doi asociati 50-50 procent din firma din care unul este si administrotor. asociatul administrator refuza sa convoace adunarea ... (vezi toată discuția)