avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa luna si an de pe dovada de comunicare a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa luna si an de pe dovada de comunicare a unei sentinte judecatoresti!!!!

Buna ziua,

daca se poate sa ma ajute cineva... in momentul in care agentul procedural a afisat sentinta judecatoreasca la sediul unei societati a omis sa treaca pe dovada de comunicare luna si anul comunicarii..motiv pentru care instanta de judecata in apel mi-a respins exceptia tardivitatii , motivand ca acest aspect neputand fi complinit de stampila de pe comunicare de pe dovada.

daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat...vreau sa fac recurs si nu prea stiu cum sa motivez...URGENT... multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:33, 1 Iunie 2011
este legal ca v-a respins instanta aceasta exceptie. intrucat lipsa datei de pe dovada de comunicare da dreptul apelantului sa solicite repunerea in termen pt a face declaratia de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In loc de comunicare - recomunicare ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, am declarat recurs inainte de comunicarea hotararii judecatoresti. Trecand destul de mult timp de la pronuntare am insistat ... (vezi toată discuția)
Furat comunicare hotarare civila - divort endzone endzone Buna ziua sunt intr-un proces de 2 ani cu fosta sotie , ieri am fost la servici si am fost anuntat de postas ca a ajuns comunicarea in urma Apelului facut la ... (vezi toată discuția)
Recurs dansorin dansorin buna seara,se mai poate face recurs daca a trecut termenul de cand a venit motivarea ,cei de la arhiva trib.au spus ca au trimes motivarea pe 23-9-2011,dar ... (vezi toată discuția)