avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier?

In urma anchetarii de catre DIICOT pentru posesia unei substante aflate in tabelul 3, la droguri de risc intr-o cantitate extrem de mica, procurorul a dispus scoaterea de sub urmarire penala si sanctionarea cu amenda administrativa in valoare de 300 de lei. Apare ceva la cazier ulterior ?
Cel mai recent răspuns: vicku , utilizator 16:32, 2 Iunie 2011
Nu, amenda administrativa nu se inregistreaza in cazier.
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! din pacate, am fost foarte random perchezitionat la ... woodenn woodenn Buna ziua! Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la un festival de catre un politist imbracat in civil. Acesta a gasit in buzunarul meu o ... (vezi toată discuția)
Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)