Buna seara as dori sa intreb daca sotia a facut cerere pentru incredintarea copilului si in care a declarat ca a fost fortata sa gaseasca Unde sa stea spunind subit ca am devenit consumator de alcool ca generez multe scandaluri si ca nu poate convietui linga mine ce masuri pot lua sau care ar fi cel mai grav lucru care se poate intimpla precizez ca avem un baietel si sincere nu stiu care ar fii cele mai rele lucruri care se pot intimpla in instanta precizind ca nu sunt asa cum declara ea
Solicitati in sedinta de judecata proba testimoniala unde aveti dreptul sa citati ca martori membri de familie , deasemenea puteti solicita ancheta sociala , sau contraexpertiza anchetei sociale. Pentru primul termen ar fi bine sa puteti depune intampinare . Daca este dificil ptr dvs , cereti sprijinul unui avocat.
mult succes!
legat de custodia copilului am cazut amandoi de accord cu un program de vizitare iar intrebarea mea este se poate plati toata suma pentru pensia alimentara sau trebuie luna de luna dati bani si daca am cazut de accord si cu divortul se poate desface casatoria de la prima infatisare sau cum este cazul meu trebuie sa trecem toate etapele in instanta iar daca pot solicita ca cheltuielile de judecata sa le suporte ea caci ea a intentat actiunea .Va Multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incredintare minor
lilianateo
Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema.
Am trait 8 ani in concubinajt cu un barbat cu care am un baietel de 5 ani care ii poarta numele. In ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor
relly06
Buna ziua,
Azi am depus dosarul pentru divort.Prima infatisare o avem pe 06 mai. Tinand cont de faptul ca din timpul casatoriei a rezultat o fetita care are ... (vezi toată discuția)