avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... consumul de alcool la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

consumul de alcool la serviciu

Poate fi obligat un salariat sa fie supus testarii cu alcooltestul pt. a se determina consumul de alcool in timpul serviciului?
Daca nu, atunci cum se poate legal, determina ca un salariat consuma alcool in timpul orelor de program.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Sanas , utilizator 08:33, 3 Iunie 2011
Poate va ajuta discutia de mai jos.

www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc!
Am lamurit problema... dar va rog poate stiti ce atitudine se poate lua atunci cand salariatul refuza sa fie supus testarii.
Sanas a scris:

Va multumesc!
Am lamurit problema... dar va rog poate stiti ce atitudine se poate lua atunci cand salariatul refuza sa fie supus testarii.

Se poate demara procedura cercetarii disciplinare a salariatului respectiv, chiar daca a refuzat sa fie supus testarii.
Multumesc!
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de bauturi alcoolice in timpul progr. ContSters147006 ContSters147006 Avem un salariat problema (suntem o institutie bugetara) in repetate rinduri a fost gasit sub influenta bauturilor alcoolice si a fost sanctionat ( ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara si concediere unemployed unemployed Buna ziua. Am si eu nevoie de niste indrumari daca se poate. Lucrez la o firma si urmeaza sa fiu concediat pe motiv ca nu am respectat regulamentul intern. In ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la serviciu marian.b marian.b In urma unei verificari cu fiola alcooltest, efectuate in cadrul unitatii, aceasta a reactionat pozitiv si s-a inverzit in proportie de 40%. Daca fiola este ... (vezi toată discuția)