avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot recupera permisul inainte de a plati amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot recupera permisul inainte de a plati amenda administrativa?

Buna ziua ,sper sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare.In urma cu 1 am mi-a fost intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat.Sa solutionat dosarul si mi-a venit prin posta ordonanta de scoatere de sub urmarirea penala si sanctionare cu caracter administrativ.Intrebarea mea este daca imi pot redobandi permisul de conducere inainte de a achita amenda administrativa intrucat am fost deja scos de sub urmarire penala.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:06, 2 Iunie 2011
eu nu vad o legatura intre recapatarea permisului si amenda. dvs va luati permisul si amenda o platiti la sectia financiara, altfel puteti fi executat silit.
Ati fost scos de sub urmarire penala dar fapta dv constituie totusi o incalcare a legii si sunteti sanctionat ca atare . Deci platiti amenda si va recapatati permisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis claudiu 101 claudiu 101 mi-a fost retinut permisul pt. o infractiune(nr rosii expirate)si in final am primit o amenda administrativa si am fost scos de sub urmarire penala.dar cand am ... (vezi toată discuția)
Nu am platit o amenda! ce se intampla? lauriancului lauriancului :((mi s-a dat ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicare a unei sanctiuni cu caracter administrativ!!!la sfirsit scrie :in cazul neachitarii ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub urmarire penala, recuperare permis bogdan11 bogdan11 Buna ziua.In anul 2009 am fost depistat conducand masina proprie avand exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendata.Am fost ... (vezi toată discuția)