avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea sporului de fidelitate pt invatatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea sporului de fidelitate pt invatatori

HRISTOS S-A INALTAT!MA NUMESC SIMONA SI AM ABSOLVIT LICEUL PEDAGOGIC,PROMOTIA 1998,AN IN CARE AM SI INTRAT IN SISTEMUL DE INVATAMANT,PE POST DE INVATATOARE,PE CARE IL DETIN SI ACUM.INTRE TIMP,INCEPAND CU ANUL 2005,LUNA MAI,SI PANA IN LUNA SEPTEMBRIE,ANUL 2010,AM FOST IN CONCEDIU PT CRESTEREA COPILULUI,DEOARECE AM NASCUT,CONSECUTIV,TREI COPILASI.ACUM,CA S-A DAT NOUA LEGE DE SALARIZARE,DIN MAI 2011,CONFORM LEGII 63,NU MAI IAU SPOR DE FIDELITATE,DEOARECE NOUA LEGE NU MAI DA ACEST SPOR PT CEI CARE AU INTRERUPT ACTIVITATEA,PT A INTRA IN CONCEDIUL DE CRESTERE ACOPILULUI SI NU AVEAU 10 ANI DE VECHIME PE ACEEASI INCADRARE.EU VREAU SA VA INTREB DACA AU VOIE SA MI-L IA,DESI ,PANA ACU AM LUAT ACEST SPOR,PE PERIOADA SEPTEMBRIE 2010 PANA IN PREZENT?NU SE APLICA DOAR PT CELE CARE VOR INTRA DE ACUM IN CONCEDIU?VA MULTUMESC,ANTICIPAT,PT RASPUNSURI SI SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU DE TOATE!

Cel mai recent răspuns: ContSters209229 , utilizator 21:20, 3 Iunie 2011
Acum se acorda doar la aprecierea conducerii si in functie de judet, astai politica de unipartid. Mai puteti reclama poate pana stresati s-au va pune interdictie si atunci chemati in judecata. Ar fi bine sa scrieti la fel si cererea asa cum a-ti scris si aici, puteti trimete si scrisori si poate "SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU DE TOATE!"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire transa incadrare invatamant si acordare spor stabilitate  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am tot gasit subiecte despre incadrarea celor cu vechime de peste 10 ani in invatamant si implicit acordarea sporului de fidelitate. Am inteles ca pana la ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale Iulita21 Iulita21 Buna ziua. Am si eu o intrebare cu privire la un articol publicat pe acest site, cu privire la CICC , mai exact reglementarile cuprinse in Ordonanta de ... (vezi toată discuția)
Salariu pricopelenagabriela pricopelenagabriela Buna ziua!problema mea este ca am avut luat concediu fara plata luat o luna de zile in decembrie 2010 .Acest concediu l-am luat pentru ca eram inscrisa la ... (vezi toată discuția)