avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamanta amana procesul de un an de zile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamanta amana procesul de un an de zile

Am un proces civil cu o matusa care ma acuza ca am beneficiat de internet pe contractul ei cu Romtelecom,dar la o alta adresa(cca.10 km intre locuinte).Nu am avut nici un amestec in contractul ei.De un an de zile m-a dat in judecata,dar nu a depus nici un act care sa-i dovedeasca cererea,mai mult, de fiecare data a cerut amanare ,ptr.angajare avocat ,ptr.a lua cunostinta de cererile mele,a fost bolnava,etc.Ce pot face,ce pot invoca,sa termin acest proces,avand in vedere ca nu a depus decat cererea la dosar.
Cel mai recent răspuns: paul70 , utilizator 17:34, 2 Iunie 2011
Invocati "sicanarea 'si lungirea neantemeiata a solutionarii cauzei din cauza reclamantului, puteti sa solicitati pe temeiul art.723 alin 2 Cod proc. civila pe langa cheltuielile de judecata si daune de la reclamant.. Succes:((
depune concluzii scrise la dosar, cere judecata in lipsa si pa ! ....
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2011
Olimpiu Hornaru, Avocat
Multumesc mult,cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

rea-credinta;;? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca o persoana juridica (Asociatie de Proprietari) este chemata in judecata, si este cazuta in proces (reclamantul castiga, fiind persoana fizica), Persoana ... (vezi toată discuția)
Intampinarea in procesul de divort tocalione tocalione cum arata o intampinare si care este folosul ei (vezi toată discuția)
Abuzul de drept procesual Martonze Martonze Bună ziua Mă interesează dacă, în cursul unui proces civil-urmează al 5-lea termen-pot invoca abuzul de drept procesual şi solicita daune. De fapt, nu ... (vezi toată discuția)