Incepand cu luna Februarie sunt intabulat pe un teren pe care o Regie Autonoma are un imobil.
Avand in vedere ca nu ne intelegem la pretul de vanzare al acestui imobil (aflat intr-o stare deplorabila, este utilizat ca locuinta de servici si pe care vreau sa-l demolez) care este calea de a rezolva aceasta situatie cel mai rapid?
Vreau sa le dau un termen de 2-4 saptamani pt demolare + transportat molozul, iar daca nu se incadreaza in acest termen sa ii oblig sa plateasca chirie pe terenul de sub imobil (ex 10 EUR/mp/luna).
Exista temei legal pt rezolvarea acestei situatii?? (nu prea ma incanta varianta unui proces care sa dureze 1-2 ani).
eh..e nasol sa stii..chiar daca promovezi o actiune cum ca sunt constructori de rea credinta..desi ma indoiesc ca tine din ce spui
ia ce iti da..si gata..zic
Nu sunt constructori de rea credinta. Imobilul a fost construit acum 40 de ani, iar terenul a fost retrocedat, iar acum sunt proprietar intabulat.
Ideea e ca eu nu am nevoie de acel imobil, am incercat sa ma inteleg cu ei la un pret rezonabil din punctul meu de vedere (suma sa fie trecuta integral in factura B-) ) si acum ei nu mai sunt de acord cu acel pret.
Daca ei pot sa impuna un anumit pret pt imobil eu nu pot sa impun o chirie pe teren? (rezonabila din punctul meu de vedere - 10EUR/mp/luna negociabil).
Ideea e ca eu sunt proprietarul terenului si nu pot sa il folosesc.