avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

am un apartament luat cu credit ipotecar, deci ipotecat, si as vrea sa fac un contract de vanzare cumparare pe numele baiatului meu (minor). pot face acest lucru si sa raman in continuare cu contractul de ipoteca, dar apartamentul sa fie al baiatului?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 16:07, 3 Iunie 2011
Pe durata valabilitatii contractului de ipoteca nu puteti face niciun act de dispozitie asupra apartamentului ipotecat. Banca a instituit mai multe interdictii in acest sens.
puteti face acest lucru numai cu acordul expres al bancii creditoare.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
ContSters71920, utilizator
CONST a scris:

Pe durata valabilitatii contractului de ipoteca nu puteti face niciun act de dispozitie asupra apartamentului ipotecat. Banca a instituit mai multe interdictii in acest sens.

Se poate, numai cu acordul expres in scris al bancii, dar avand in vedere ca este vorba de un minor, nu cred ca banca va accepta, insa nu aveti ce pierde, mergeti la banca si aflati raspunsul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil ipotecat cu preluarea ipotecii!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa achizitionez un spatiu comercial de la o persoana juridica, spatiu ce este grevat de o ipoteca de rang ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)