avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere carnet de conducere pe o perioada de 3 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere carnet de conducere pe o perioada de 3 luni

In urma cu 2 luni mi-a fost retinut carnetul de conducere pe 30 de zile.Acum 2 zile am fost prins de ap radar in localitate cu 108 km/h si agentul mi-a zis ca mi se retine carnetul pe 90 de zile pe motiv ca am avut o abatere in ultimele 6 luni.Am inteles ca trebuie sa dau si un examen de testare.Am sa depun contestatie dar daca nu castig va mai trebui sa dau examen?Daca dau examen si il promovez mi se va reduce perioada de la 3 luni la 2 luni?
Cel mai recent răspuns: klaudiu85 , utilizator 14:38, 3 Iunie 2011
Daca luati testarea vi se va reduce perioada de suspendare dar avand in vedere ca sunteti recidivist veti avea mai multe piedici. Contestatia de ce vreti sa o faceti numai pt aglomerarea instantelor sau sunteti convins ca aveti dreptate?
doar pt amanarea perioadei in care va trebui sa stau faraa permis,deoarece la firma la care lucrez mai e un coleg fara permis si nu ne putem permite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar carmen-ioana carmen-ioana buna as avea si eu o intrebare...am luat o amenda de radar pt depasirea vitezei legale 110 km/h pe centura orasului cu limita 50km/h #-o si evident ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis viteza lili1952 lili1952 la data de 06 12 2016 am fost prins de radar cu 62 km peste viteza legala . Am luat dovada 15 zile dupa care am dat testare si am trecut cu 15 . ... (vezi toată discuția)