avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginerversus inginer colegiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginerversus inginer colegiu

La salarizarea a doi salariati avand in vedere ca unul este inginer cu durata studiilor de 4 ani iar celalalt -inginer colegiu cu durata studiilor de 3 ani ar trebui sa se faca distinctie????Pe diploma amandurora este scris INGINER
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:42, 3 Iunie 2011
Tocmai acesta poate fi un motiv pentru care s-au introdus criteriile de performanta in contractele de munca. La angajare pot avea acelasi salariu dar pe parcurs, pot aparea departajari in functie de cat de bine ies la evaluare, fara sa mai conteze acea diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre salariu de incadrare studii superioare de scurta si lunga durata Tba Tba Buna ziua.Sunt absolvent 2003, cu diploma de licenta, al facultatii de constructii din Cluj, sectia Drumuri si Poduri - colegiul Constructii la zi, perioada de ... (vezi toată discuția)
Invatamant dan20362003 dan20362003 Buna ziua ! Sunt angajat ca informatician II cu SSD ( TCM + curs postuniv. informatica ) din data de 1.02.2005. la un colegiu. Intrebari : Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)