Ma aflu in urmatoarea situatie :
-in timpul efectuarii CO pe anul 2010 , care a inceput cu 01.05.2011 (cu cerere aprobata) primesc notificare de preaviz in care sunt instiintat ca postul pe care sunt angajat se desfiinteaza din motive de reorganizare a activitatii si ca incepand cu data de 04.05.2011 sunt in preaviz 20 zile lucratoare(pana pe 31.5.20011) , urmand a primi decizia de concediere conf.art.65(1) din codul muncii.Mentionez ca CO se intinde pana pe 08.06.2011.
Pe date de 01.06.2011 am mers la servici pentru a-mi face nota de lichidare(intre timp mi-am cautat de lucru si trebuie sa incep pe 15.06.2011) si stupoare:
-nu m-i se da nota de lichidare si in plus sunt instiintat ca voi primi acasa o noua adresa , pe care am primit-o azi ,si in care se spune ca avand in vedere ca la data inaintarii notificarii de preaviz eram in CO / 2010 perioada de preaviz devine 08.06.-07.07.2011 , adica incepand cu terminarea CO.Mentionez ca ultima adresa este inregistrata pe 02.06.2011.
Oare cand au trimis prima instiintare nu au stiut ca sunt in CO?Si chiar daca ar fi asa au avut la dispozitie 20 zile lucratoare (in care s-au intocmit 2 pontaje)
Prima data au vrut sa scape de mine cat mai repede si acum parca ceva i-a facut sa se razgandeasca.
Problema e ca pe mine ma incurca si nu pot sa incep noul job cu data de 15.06.
Cum rezolv aceasta situatie?
Intentia mea este sa se recunoasca prima perioada de preaviz pentru a putea sa iau cele 2 salarii compensatorii si toate drepturile salariale care m-i se cuvin la incetarea cim
Incetare cim dupa cfs
evcont
Unicul salariat al unei SC a solicitat concediu fara salar incepand cu 01 ianuarie 2010 pana la 31 mai 2010 (motive personale). Societatea respectiva si-a ... (vezi toată discuția)