avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autoturism fara numere de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autoturism fara numere de inmatriculare

Am avut o Dacie candva si am vandut-o, tipul mia spus ca o sa se transcrie in curand, asa ca nu am dat cartea de identite a masinii, dar cu timp el sia vandut maideparte pt cineva care a dezmembrat si a dat la fier vechi. Dupa niste cercetari am aflat talonul si am primit inapoi.
Deci am toate actele ale masinii dar nu am masina si numerele ce pot face pt a radia ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:41, 3 Iunie 2011
Trebuie sa formulati cerer de chemare in judecata impotriva celui caruia i-ati vandut masina. Veti obtine o hotarare judecatoreasca de radiere.
Dv va trebui sa-l chemati in instanta pe cel caruia i-ati vandut masina si el la randul sau il va chema pe cel care a dezmembrat masina etc. Eu am reclamat la politie ca masina pe care am vandut-o nu a fost imatriculata nici dupa un an si apaream cu ea in partida mea fiscala. Si politia i-a cautat pe cei implicati , i-a amendat si le-a dat termen sa radieze masina si sa o inscrie pe numele ultimului cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina master blaster master blaster hello everybody am facut cu cineva o chitanta de mana pt dacia mea in 2010. nu am vazut banii de la el nici pana acum, iar masina nu mai exista pt ca a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dny23456 dny23456 Buna ziua, am vandut recent masina la fier vechi, as dori sa stiu ce trebuie sa fc si ce acte imi trebuie pt a o radia de la politie. Detin placutele de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)