avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa procedez?

Sunt casatorita de 14 ani,avem un baietel de 8 ani.Sotul meu a de venit foarte violent:scandaluri foarte dese,certuri,batai.Nu mai pot indura acasta situatie si m-am hotarat sa iau baiatul si sa plec cu chirie,iar dupa un timp sa bag divurt.Cum sa procedez sa fie bine din punct de vedere legel[sa nu zica ca am parasit domiciliul]?Nu i-am spus ca m-am hotarat sa plec[chiar daca el imi zice mereu sa plec]pentru ca imi este frica de reactia pe care o s-o aiba.Va rog sa ma lamuriti cum sa fac sa fie bine.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 09:54, 4 Iunie 2011
plecati pur si simplu. Chestia cu parasirea domiciliului e o chestie comunista care astazi nu mai este avuta in vedere.
Doamna,plecati cit de repede posibil .Nu are sens sa va puneti sanatatea in pericol "profitati" de unul din momentele in care va da afara si nu va mai intoarceti.Nu trebuie sa stati intr-o casnicie un care sunteti maltratata.Intr-o astfel de atmosfera si dezvoltarea copilului este pusa sub semnul intrebarii:luck:
De plecat e simplu, dar au fost cazuri in care i s-au pus sotiei in sarcina faptul ca a luat odata cu plecarea si bunurile din casa, bani si eu stiu ce alte valori.
Ideea este ca e bine sa ganditi tot,:slap: inainte de a pleca... Vorbiti cu un avocat si tineti cont daca vreti si de ce v-am scris
SILVANAA90 a scris:

Doamna,plecati cit de repede posibil .Nu are sens sa va puneti sanatatea in pericol "profitati" de unul din momentele in care va da afara si nu va mai intoarceti.Nu trebuie sa stati intr-o casnicie un care sunteti maltratata.Intr-o astfel de atmosfera si dezvoltarea copilului este pusa sub semnul intrebarii:luck:

E cel mai bun sfat, nici nu va uitati in urma si mergeti sa introduceti divort, banuiesc ca aveti si niste martori la toata povestea asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc caminul conjugal Iuliana Florea Iuliana Florea Buna seara! Am un baietel de 6 ani si vreau sa parasesc caminul conjugal,precizez ( nu suntem casatoriti legal) traiam in uniune consensuala. Baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
Daca plec este abandon de familie? alexafarcas alexafarcas Situatia este urmatoarea: dupa mulitple certuri si atmosfera conflictuala in casa as dori sa plec, sa ma mut impreuna cu copilul. din locuinta comuna As vrea ... (vezi toată discuția)