Buna ziua
Parintii mei vor sa ne de-a mie si sotului meu o suma de bani, pentru construirea unei case. Ca eu sa fiu protejata as vrea sa stiu daca in contractul de imprumut, pe langa mentiunea ca lunar li-i se va plati o anumita suma de bani (rata, fara dobanda) se poate trece ca in caz de divort sau doamne fereste deces al meu sa li-i se restituie intr-o singura transa suma ramasa?
Va multumesc
Contractul reprezinta vointa partilor. Termenele de restituire a sumei datorate le puteti stabili de comun acord cu parintii dvs.respectiv: in transe lunare, trimestriale, semestriale, anuale, sau puteti specifica ca suma se va restitui in doua (3,4...)transe la data de...si data de...O conditie ca cea pe care vreti s-o puneti dvs.nu se poate. Este riscul celui care ramane singur sa restituie imprumutul si riscul celor care dau imprumutul sa nu-l mai primeasca. Imi place ca va puneti problema ca puteti deceda dvs.,de ce nu sotul, sau parintii?
Intrebare
addy28
am luat imprumut de la o pers fizica o suma de bani (mica),suma pe care nu am reusit sa o restitui la timp din cauze familiale.acum persoana respectiva ma ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut
baltazar
Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din ... (vezi toată discuția)