avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs plangere contraventionala - instanta competenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs plangere contraventionala - instanta competenta

Buna seara !

Spuneti-mi, va rog, in cazul unui recurs impotriva unei sentinte date de o judecatorie in domeniul contraventional (e vba de legea 33 / 2003) - care va fi instanta competenta sa il judece ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 6 Iunie 2011
ok multumesc pt raspuns !

(repet, mica reforma nu a adus nicio modificare legii 33 / 2003 - n'are treaba nici cu contraventii rutiere, nici cu cele de ordine publica)
taloblong a scris:

Buna seara !

Spuneti-mi, va rog, in cazul unui recurs impotriva unei sentinte date de o judecatorie in domeniul contraventional (e vba de legea 33 / 2003) - care va fi instanta competenta sa il judece ?

Tribunalul este instanta competenta sa judece recursul impotriva hotararii judecatorsti prin care s-a solutionat plangerea.
Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se poate promova o contestatie in anulare?? Manole Dumitru Manole Dumitru Dupa noile modificari ale Codului de proc.civ. (art.1 pct.1^1) cererile ce au obiect \"pretentie\", sub 2000 RON inclusiv \"Judecatoria este prima si ultima ... (vezi toată discuția)
Recurs sau contestatie in anulare? stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m am fost rugat de un prieten sa-l ajut cu o problema..si as avea nevoie de un sfat:D. lucrurile stau cam asa: fiind sanctionat pentru trecere la nivel de cale ... (vezi toată discuția)
Declarare apel inainte de comunicarea hotararii ContSters148939 ContSters148939 Am inteles ca pot declara apel improtriva incheierii sedintei din data X, intr-un dosar pentru stabilirea programului de vizitare a unui copil, precizand ca ... (vezi toată discuția)