avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat unic SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat unic SRL

Am un SRL ...sunt asociat unic . Pana la data de 31.05.2011 am lucrat cu contract de munca la un spital, care s-a desfintat .
Activitatea SRLului meu e un mic magazin, unde am lucrat doar eu in timpul liber ...dupa ora 15.
In aceste conditi, pot sa-mi fac un contract de munca cu propria firma ? Daca ..Da .in ce functie e cel mai bine sa inchei contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 13:33, 5 Iunie 2011
Vanzator - Cod COR: 522004
Nivelul de instruire: 2 (studii medii)
Daca sunteti asociat unic nu este nevoie sa va faceti contract de munca si sa platiti atatea dari la stat. Puteti merge la Casa de Pensii cu actele societatii si cu stampila si sa incheiati cu ei direct o Declaratie de asigurare platind doar contributia pentru pensie si dincolo, la Casa de Sanatate, asigurarile de sanatate. Asa scapati de impozite pe salarii, somaj, etc. etc. Va merge vechimea, sunteti asigurat si in sistemul de sanatate , este tot ce va intereseaza din acest punct de vedere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim sau contract de asigurare sociala vioviod vioviod Asociatul unic care este si administratorul firmei doreste sa beneficieze de asigurari de sanatate, pensie... Cum este mai bine sa-si faca contract de ... (vezi toată discuția)
Administratorul are nevoie de angajare maritica 1 maritica 1 am o societate neplatitoare de tva acest magazin se ocupa cu vanzarea de haine , la vinzare nu as vrea sa aduc pe cineva strain as dori sa ma ocup eu adica ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract ibolya56 ibolya56 Sunt administrator si unic asociat la o firma . Din august sunt si pensionara limita de varsta. Doresc sa stiu daca pot lucra in cadrul firmei fara contract ... (vezi toată discuția)