avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere masina radiata si numere false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere masina radiata si numere false

Am cumparat o masina "mai in graba" fara sa verific actele prea bine , nu ca as fi priceput limba oricum. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare. Am fost oprit in trafic si am fost rugat sa merg la sectie pentru verificarea actelor prin interpol. Masina a fost retinuta , la fel si majoritatea actelor impreuna cu permisul de conducere. Dupa 3 zile am fost chemat la sectie unde am fost anuntat ca masina NU este furata dar este radiata din Germania iar numerele sunt false. Tot atunci m`i s`a spus ca pe contractul de vanzare-cumparare masina a fost trecuta ca "neinmatriculata". Nu am drept de conducere , o sa stiu pe cat timp dupa solutionarea cazului din cate am inteles , nimic prea clar.
Sper ca imi puteti da un raspuns mai clar , ce o sa se intample cu permisul de conducere , amenda , dosar penal.
Si cam ce m`ati sfatui sa fac in continuare in legatura cu fostul proprietar.
Cel mai recent răspuns: stanciud89 , utilizator 18:44, 21 Februarie 2013
Multumesc pentru raspunsuri ! Permisul de conducere v`a fi suspendat sau anulat ? E o diferenta destul de mare.
te rog frumos daca vrei sa ma suni si pe mine la 0762027999 si sami spui si mie cum sa terminat procesul,ca la fel ca tine am patit si eu,am cumparat o alfa romeo si avea numerele false si am fost oprit in trafic unde mau verificat si au constatat ca masina este radiata din italia si numerele sunt falsem,mi sa intocmit dosar penal si miau dat o dovada cu dreptu de nu a mai circula pe drumurile publice,la ce ma pot astepta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Când voi avea permisul inapoi Heidaei Heidaei Am cumpărat o masina cu numere de Slovacia acum o luna , iar ieri am fost oprit de poliție și mi s a întocmit dosar penal și reținerea permisului și ... (vezi toată discuția)
Conducere auto cu numere false vickxtar vickxtar Buna,am avut o masina inmatriculata dupa care am facut un schimb de masini am intocmit contractul de vanzare cumparare am identificat masina la RAR,dar am omis ... (vezi toată discuția)