avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... majorare pretentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

majorare pretentii

cand este limita de timp cand pot sa majorez pretentiile intrun proces civil?

acum sunt pe fond si am o suma foarte redusa 200-250 de euro pt taxa de timbru,

se va judeca pe cat am achitat, dar cand pot spera sa mai majorez daca mai fac rost de niste bani? care ar fi termenul cel mai indepartat pentru a face o majorarea ulterioara (e prima infatisare, maine) multumesc pt raspunsuri exacte ( am dreptul sa majorez si ulterior pe fond?) pana cand..
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters15310 , utilizator 10:14, 20 Februarie 2013
la primul termen
ce inseamna primul termen?
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2011
ContSters83715, utilizator
Primul termen inseamna prima sedinta in care se judeca cauza, adica atunci cand va prezentati in fata instantei pentru prima data.
Am o situatie asemana toare: am o taxa judiciara de platit fara a mi se specifica suma ("Timbrati la valoarea contestata"). Eu contest o suma mica, deoarece mi se cuvine o suma de 4-5 ori mai mare. Se procedeaza ca la contestarea unei note scolare (cea mai mica...in locul celei de 10? de exemplu?) si platesc...cat la suta si din ce valoare??

Multumesc
Am o situatie asemana toare: am o taxa judiciara de platit fara a mi se specifica suma ("Timbrati la valoarea contestata"). Eu contest o suma mica, deoarece mi se cuvine o suma de 4-5 ori mai mare. Se procedeaza ca la contestarea unei note scolare (cea mai mica...in locul celei de 10? de exemplu?) si platesc...cat la suta si din ce valoare??

Multumesc

Alte discuții în legătură

2 onorarii de avocat/taxa timbru modica/scutire ContSters83715 ContSters83715 1) daca am doi avocati si pun chitante de la amandoi se admit automat amandoua la cheltuieli de judecata daca castig?multumesc 2) daca am platit o suma ... (vezi toată discuția)
Taxa proces partaj mancipri mancipri va rog sa imi spuneti care este taxa pentru un proces de partaj a 2 credite bancare facute in timpul casatoriei , pe care a ramas sa le plateasca sotul (vezi toată discuția)
Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)