avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... job part time in CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

job part time in CIC

daca sunt in concediu de crestere copil ( am intrat din somaj ) si veau sa lucrez part time mi se intrerupe CIC?:">
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 6 Iunie 2011
Indemnizatia pe care o primiti reprezinta un venit de inlocuire a saalariului, deci daca realizati venituri de natura salariala se intrerupe
carmen25 a scris:

daca sunt in concediu de crestere copil ( am intrat din somaj ) si veau sa lucrez part time mi se intrerupe CIC?:">

In acest caz, se va suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina pe perioada ctr munca determinat silviamaria79 silviamaria79 Buna ziua!Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema? Sunt angajata pe \"perioada determinata pana la revenirea titularului din CIC\" - concediu ... (vezi toată discuția)
Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil? Aura24 Aura24 Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)