avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

as dori sa ma sfatuiti in privinta unei succesiuni dupa parint.Mama este decedata din2009,si nu s-a efectuat succesiunea,iar tata a decedat recent.As dori sa stiu ce am de facut si unde este cel mai usor de rezolvat aceasta problema.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: scarlat_ramona , utilizator 11:24, 7 Iunie 2011
Poate sa faca o procura, mai bine la consulat, sa nu o mai traduceti ( +legalizat+ apostila). Si la dvs. aceeasi situatie ca mai sus, pt ca au trecut mai mult de 2 ani de la data deschiderii succesiunii ( data decesului), veti plati si impozit.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deschisa de nepoata Andreea98 Andreea98 Buna seara, Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: bunicii mei au decedat (bunicul in 1990 iar bunica in anul 2004), ei au un singur copil, adica pe tata ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)