avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare cheltuieli deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare cheltuieli deplasare

Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca o regie autonoma , care in contractul colectiv de munca are stipulat ca angajatorul va deconta cheltuielile de deplasare , diurna , cazare , combustibil pentru salariatii cu functie de conducere in sindicat ce se deplaseaza in interes sindical ( pe decont apare stampila unei federatii sindicale ), are obligatia de a deconta aceste cheltuieli , avand in vedere Codul Fiscal , sectiunea cheltuieli deductibile si HG 1860 , care face referire la decontarea cheltuielilor pentru personalul care se deplaseaza in interes de servici .
Am vrut sa nu mai decontez aceste cheltuieli si mi s-a adus la cunostinta de ceea ce prevede C.C.M si noua lege a dialogului social .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 08:42, 7 Iunie 2011
Codul Fiscal nu reglementeaza daca sunteti obligat sau nu sa decontati ceva personalului ci reglementeaza faptul daca aveti dreptul sau nu sa deduceti respectivele cheltuieli. Daca scrie in CCM ca se deconteaza ceva, atunci trebuie sa decontati chiar daca nu aveti drept de deducere la cheltuiala respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductubile cu deplasarea in tara pt pfa Gabisc Gabisc Buna dimineata Va rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile deductibile cu deplasarea in tara si care este valoarea acestora.Ma refer la diurna ,cazare (in ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu cazarea fara factura seseph seseph Care este suma ce se poate deconta pt cazare fara documente justificative(cazare la particular) (vezi toată discuția)