avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plangere cu suspendare de activitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plangere cu suspendare de activitate

Buna seara, sunt angajatul unei firme, am lucrat cu un domn "serios" fara stirea firmei (am lucrat fara acte), nu mi-a platit serviciile si in acest timp i-am blocat site-urile (acestea nefiind gazduite de mine). El ameninta ca va face o plangere prin care cere daune si suspendarea activitatii, este posibil ? Va avea cineva de suferit ? Mentionez ca am repus site-urile in functionare.

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
lordsvg, utilizator
Cel mai recent răspuns: lordsvg , utilizator 21:15, 6 Iunie 2011
Poate face plangere daca demonstreaza ca d-voastra i le-ati blocat si d-voastra puteti face plangere la ITM ca nu a facut contract desi ati muncit si nu a platit.
M-am expirat gresit probabil, nu este angajatorul meu, este un client. Poate demonstra doar dupa IP-uri. (care la mine este dinamic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii pe un site, actionare in judecata admin Marianaroiu Marianaroiu Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Ip meu folosit de altcineva  A ionel A ionel va rog sa-mi raspudeti si mie la urmatoarea problema: Am fost chemat la scoala unde invata copii mei intrucat sa constatat ca de pe calculatorul meu a fost ... (vezi toată discuția)