avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz si concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz si concediu de odihna

Am primit, azi,o oferta de munca pe care am acceptat-o. Maine trebuie sa imi anunti seful de decizia luata si evident de faptul ca demisionez. Nu stiu insa cum sa fac astfel incat sa nu fie probleme...stiu ca perioada de preaviz este de 20 de zile lucratoare....eu mai am 14 zile de concediu de odihna de anul trecut. Pot sa mi le iau in perioada de preaviz? Daca da, as putea sa imi depun maine demisia, sa mai merg la munca 6 zile si abia dupa aceea sa intru in concediu?
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 10:36, 10 August 2011
Atentie! Nu se mai da preaviz in concediu de odihna si nici nu se poate lua concediu in preaviz.
oanagabriela a scris:
Atentie! Nu se mai da preaviz in concediu de odihna si nici nu se poate lua concediu in preaviz.

Si temeiul legal pentru aceasta afirmatie ar fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)
Amânarea acceptării demisiei de către angajator andreeapuscasu andreeapuscasu Bună ziua, Am și eu o mică problemă la actualul loc de muncă. Așa cum am discutat de comun acord (fără se semnăm însă ceva), urma să îmi dau ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si demisie psorinp psorinp Ma aflu in situatia urmatoare: salariat cu cim pe perioada determinata pana pe 1.11.2017 gasit alt loc de munca dar la care se doreste angajare imediat pe ... (vezi toată discuția)