avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl

Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata firme, si as dori sa mi se explice daca se poate pas cu pas actele necesare infiintarii firmei, procedura la Registrul Comertului si procedura la Administratia Financiara, daca este cazul. Va multumesc anticipat!
multumesc:)

si daca intocmesc actele la un notar?
Costa ceva mai putin... in functie de onorariul notarului la care apelati (pentru ca taxele la registrul comertului sunt fixe)

Tarife RC
[ link extern ]

Dar stiti ca e mai ieftin fara a apela la serviciile celor de la registrul comertului ;)
Fara taxa de redactare va costa cam 550 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui srl pegas pegas buna seara as dori sa stiu urmatoarele: -pasii care ar trebui urmati pentru infiintarea unui srl,cu toate activitatile permise de lege: -costurile finale ... (vezi toată discuția)
Cati bani costa infintarea unui s.r.l ?? catalin1983 catalin1983 cati bani costa infintarea unui S.R.L si care sunt pasi care trebuie sai urmez? (vezi toată discuția)
Infiintare firma noua, bucuresti sector 5 basilmir basilmir Doresc sa infiintez o firma noua, pana acum stiu de urmatoarele etape: - aprox. 400 lei taxe Registrul Comertului, - 200 lei capital social; - 50 ... (vezi toată discuția)