avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari acte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari acte

Dupa achitarea drepturilor salariale , ( anul 1992) se mai pot aduce modificari statelor de plata achitate si arhivate 20 de ani ? Multumesc, astept raspunsul dv.=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 13 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Nu, m-ati inteles gresit, am intrebat daca unui stat de plata i se mai pot aduce modificari ulterioare, si cum ?Am intrebat, nu am afirmat asa ceva. Prin state aditionale de plata, prin acte suplimentare cu prime, depasiri de plan, etc, asta am intrebat.Multumesc, astept raspuns.X-(
Teoretic, exista posibilitatea aceasta ... insa practic este cam greu de efectuat , mai ales ca a trecut ceva vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.vin cu o întrebare și va rog sa ma lămuriți. ... Zegreanu Zegreanu Bună seara.Vin cu o întrebare și va rog sa ma lămuriți. Se pot transforma Penalitățile în Restante? Am avut de plata la întreținere mai multicel, am ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)
Este sau nu inselaciune? nicukomb nicukomb in luna decembrie 2009 am luat legatura prin diferite persoane cu administratorul unei firme distributie materiale de constructii care sa oferit sa imi aduca o ... (vezi toată discuția)