avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

in urma unui proces de loviri si alte violente am de platit in solidar cu cineva suma de 3300 lei.
azi am primit instiintare de la executorul judecatoresc la serviciu ca eu singur tb sa i platesc suma de 4700 lei.

ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: xadrianx , utilizator 00:25, 9 Iunie 2011
:D...Cu oarecare temere ma bag si eu in seama.... daca instanta nu a decis cine si cat trebuie sa plateasca, executorul se poate indrepta impotriva cui va voi....adica dvs. . In schimb, dvs., aveti actiune in regres impotriva...solidaruluiB-) (pentru imparteala)
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
xadrianx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare daniela41 daniela41 Buna! As vrea si eu sa ma lamuriti/ajutati in problema mea.Intr-un proces civil,in care am fost implicata eu si un amic,instanta a decis ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Reducere cheltuieli executare ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am fost creditor intr-o executare silita. Debitorul a formulat contestatie la executare invocand cheltuieli de executare exagerate. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Art 451(2) din ncpc ce înteles are ? asedy asedy ”(2) Instanţa poate, chiar şi din oficiu, să reducă motivat partea din cheltuielile de judecată reprezentând onorariul avocaţilor, atunci când ... (vezi toată discuția)