avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare PFA

O persoana care are domiciliul in alta localitate decat Bucuresti, dar are viza de resedinta in Bucuresti, se poate inregistra ca PFA la Registrul Comertului in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 10:52, 22 Iulie 2008
Orice entitate, inclusiv PFA, se inregistreaza acolo unde isi are sediul. Daca prestezi servicii in Bucuresti si iti gasesti sediu (domiciliu fiscal) aici, atunci te inregistrezi la Bucuresti.
Pot desfăşura activităţi economice persoanele fizice care au un sediu profesional declarat
Pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca PFA, titularul întreprinderii individuale sau oricare membru al întreprinderii familiale, de la caz la caz, să deţină un drept de folosinţă asupra imobilului la adresa căruia acesta este declarat.
Va multumesc pentru raspunsuri!
eu am inregistrat un PFA la sediul sau.
au fost ceva interpretari ale solicitantului dar s-a inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu sediu social in alt judet fata de cel de domiciliu davidw davidw Buna ziua, Intentionez sa-mi infiintez o PFA in sistem real. Locuiesc in Craiova, dar vreau ca sediul social sa il declar la o adresa din ... (vezi toată discuția)
Ministerul finantelor publice iasi camisca camisca am fost azi la ministerul finantelor iasi deoarece vreau sa imi deschid o inteprindere individuala si trebuia sa completez declaratia (formularul) nr.220.eu ... (vezi toată discuția)
Pfa - anaf-ul nu îmi accepta contractul de comodat la depunerea actelor. care este argumentul legal cu care îi pot convinge? jester0 jester0 Buna seara, Sunt inregistrata recent ca PFA cu sediul profesional in Bucuresti, eu avand buletinul din alt oras, desi locuiesc in Bucuresti; am contract de ... (vezi toată discuția)