avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna seara am si eu o nelamurire cum pot fii angajat legal dar in acelasi timp sa figurez in concediu fara plata,am acte doveditoare ca in anul 2010 am lucrat normal dar eu figurez doar cu 31 de zile lucrate iar restul sant fara plata
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:41, 8 Iunie 2011
1. Daca nu ati facut dvs. nici o cerere de CFP atunci faceti sesizare la ITM sa verifice cele spuse de dvs. si sa ia masurile corespunzatoare.
2. Inseamna ca ati fost platit "la negru". Dvs. nu ati observat ca nu semnati un stat de plata?
3. Ati pierdut mult si la pensie, si la sanatate si la somaj. La sanatate veti fi pus sa platiti toata aceasta perioada in care nu ati cotizat.
buna seara am citit raspunsul dumneavoastrasi aveti dreptate dar am semnat niste fluturasi la care am si eu copii,dar vreau sa stiu pot sa cer daune pe cele ce ni sa-u intamplat satem 5-6 persoane ,va multumesc
1. Nu ma pricep, nu sunt avocat.
2. Cel mai bine ar fi daca ati putea sa obtineti prin instanta de judecata ca acea perioada sa fie perioada de cotizare.
3. Il dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in acre aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata alex197908 alex197908 buna m am angajat la o societate cu cim pe 3 luni cu durata determinata, Dupa cele 3 luni in continuare m am dus la munca inca 4 luni , dar de 2 luni nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nykolla nykolla sunt angajata de pe 8 ianuarie la o cofetarie,zilele acestea am descoperit ca ei miau facut bagat cartea de munca in luna martie,iar acum vor sa ma oblige sa ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa se procedeze un angajat daca are concediu fara plata fara acceptul lui? bercea daniel bercea daniel Buna ziua, Vreau sa intreb despre un caz al cuiva: cum trebuie sa procedeze cineva care, in urma intrarii in posesie a cartii de munca constata ca pe o ... (vezi toată discuția)