avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea detsarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea detsarii

Buna ziua,

La incetarea detasarii unui angajat (inainte de termenul stabilit initial) ca urmare a solicitarii exprese venite din partea societatii la care salariatul a fost detasat, mai este necesar ca societatea care a dispus detasarea sa emita o decizie de incetare a acesteia, sau revenirea la locul de munca opereaza de drept?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 8 Iunie 2011
Se face decizie/dispozitie.
Angajatorul care a emis decizia de incetare , va emite si o decizie de incetare a detasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare vicsilron vicsilron Buna ziua, Am o rugaminte la dvs. In legatura cu procedura de detasare. De ce acte am nevoie si ce pasi trebuie urmati mai exact. Imi puteti da o legatura ... (vezi toată discuția)
Incetare detasare inainte de termen CalinStefania CalinStefania Buna ziua! Am dispus detasarea a 5 salariati de la firma x la firma y pentru o perioada de 3 luni. Dupa o luna firma la care s-a dispus detasarea realizeaza ca ... (vezi toată discuția)
Detasare negut_dorina negut_dorina daca o societate care este subantreprenor detaseaza angajatii la alta soc care este antreprenor in baza aceluiasi contract cum se face inreg in ... (vezi toată discuția)