avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog,o lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog,o lamurire

In sentinta mea si decizia de la apel scrie ca intimatul este municipiu,iar paratul primaria
.Inseamna ca instantele au considerat ca ambele figureaza in proces ?
Va rog sa ma lamuriti,eu am chemat in proces doar primaria, pe municipiu inseamna ca l-a adus primaria?!
Cel mai recent răspuns: bufa , utilizator 08:06, 8 Iunie 2011
Primaria nu are capacitate de folosinta si deci nu poate sta in justitie ... capacitate si calitate are unitatea administrativ teritoriala - in cazul d-voastra municipiul - nu stiu in ce faza si la cererea cui s-a modificat cadrul procesual, insa in mod corect trebuie sa va judecati cu municipiul.
De la prima faza a venit numai municipiu, (( probabil pt. ca asa cum ati spus Dv. primaria nu poate sta in justitie )) dar fara cererea nimanui.
In sentinta de la prima faza si in decizia apelului scrie ca afost prezent ca intimat municipiu, ca s-au discutat motivele invocate de el.Insa in hatarirea data scrie ca se respinge apelul apelantei parata primaria ....in contradictoriu cu intimatul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trasmiterea calitatii bufa bufa Transmiterea calitatii procesuale conventionale este facuta atunci cind: esti chemat in mod gresit ca parat,nu ai capacitate procesuala de folosinta ,dar ... (vezi toată discuția)
Gresala s-a indreptat sau nu? bufa bufa Am inceput in 2009 un proces privind o Dispozitie a Primarului Municipiului chemand in judecata Primaria.Am castigat la TB si la Apel ,dar primaria a facut ... (vezi toată discuția)
Motive de a cotracara exceptia fdanila fdanila Am proces la INALTA CURTE DE JUSTITIE,recurs, in care Primaria a invocat exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta dar: 1) insasi ... (vezi toată discuția)