avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cautare firma avocatura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cautare firma avocatura

Va rog sa-mi recomandati si mie o firma de avocatura buna nu un singur avocat care sa ma reprezinte in justitie de preferinta din bucuresti.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
nerosky77, utilizator
Incercati sa cautati pe avocatnet, dar puteti cauta si pe tabloul avocatilor, la sectiunea societati. Depinde ce probleme aveti de rezolvat. Si eu lucrez la o societate, dar nu pot face reclama :). Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular cedo de completat...... caut un avocat dayana5143 dayana5143 Sunt din Onesti,judetul Bacau, am nevoie de un avocat care sa ma ajute in completarea formularului de la CEDO. Cererea a fost inregistrata, am primit plicul cu ... (vezi toată discuția)
Caut avocat in bucuresti pentru contestatie la decizie concediere Florin Constantinn Florin Constantinn Buna ziua Daca am postat intr-o arie gresita a forumului, imi cer scuze anticipat. Dupa cum spune si titlul, caut un avocat care sa ma reprezinte pentru ... (vezi toată discuția)
As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)