avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta

Buna ziua

Am avut un proces de contestare recunoastere paternitate,cu probe HLA(fara nici un procent-raspuns ferm) de la IML, care au demonstrat ca nu sunt tatal biologic al unui minor,instanta de fond dandu-mi casig de cauza(hotaraste relizarea mentiunilor cuvenite in registrul de stare civila)
Doresc sa intreb daca :
-timpul necesar ,declararii unui recurs (apel) este de 15 zile lucratoare sau de 15 zile calendaristice de la data comunicarii hotararii?

Va multumesc
cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
adrian_chivu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:09, 8 Iunie 2011
calendaristice, fara a pune la socoteala data comunicarii si data depunerii apelului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Ma aflu la finele unui proces de contestare recunoastere paternitate. Instanta de fond a dispus efectuarea unui test HLA ce a avut ca rezultat ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna ziua am deschis un proces de contestare paternitate,instanta a dispus proba HLA la IML,probele sosite de la iml sunt: -[b]EU[/b] ... (vezi toată discuția)
Paternitate adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Am avut un proces de contestare recunoastere paternitate cu expertiza medico legala in sistem HLA avand ca rezultat excluderea mea ferma si ... (vezi toată discuția)