avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Actiunea de tagada de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiunea de tagada de paternitate

Buna ziua >

sunt basarabeanca si casatorita cu un roman,( nu am nici un act de cetatenie romana) de citva ani nu mai locuim impreuna si acum am dat la divort evident in Romania. Problema e ca eu sunt acum insarcinata de la alt barbat, din Rep.Mold, si s-ar putea ca la primul termen eu deja sa nasc, as vrea sa stiu in cazul cind se pronunta divortul(prezentindu-ne eu si sotul in instanta dindu-ne acordul) dupa pronuntarea divortului eu pot sa sa depun actiunea de tagada de paternitate in Republica Moldova?? sau doar in Romania?
Va rog mult sa imi spune-ti.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
nadya-nadya, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:44, 11 Iunie 2011
nimeni oare sa nu stie?
Competenta in cazul actiunii in tagaduirea paternitatii apartine instantei de la domiciliul paratului.
Daca veti naste pana la primul termen de judecata sau pana la solutionarea actiunii de divort, va trebui sa solicitati incredintarea minorului in cadrul actiunii de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada de paternitate Moglan Ionut Moglan Ionut Iubita mea a intentat procesul de divorț (și custodia)în mai 2016dar încă nu sa pronunțat.Ea e însărcinată în luna 7acum iar cu mine.Stiu că trebuie ... (vezi toată discuția)
Divortul.tata in certificat de nastere al copilului iar copilul are alt tata. mihaibocancea mihaibocancea Buna ziua..Sotia mea a plecat de la domiciliul comun in septembrie 2005.in perioada de timp cuprinsa intre sep.2005 si data actuala(2011) nu am locuit ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii ContSters223629 ContSters223629 buna ziua. as dori, prin amabilitatea dvs, sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt casatorita, despartita in fapt de mai multe luni. am conceput un ... (vezi toată discuția)