avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada de paternitate

Iubita mea a intentat procesul de divorț (și custodia)în mai 2016dar încă nu sa pronunțat.Ea e însărcinată în luna 7acum iar cu mine.Stiu că trebuie să intentez procesul de tăgadă dar cînd??Pt a ieși din spital e necesară semnătura tatălui(fostului soț)??Va rog sa mă ajutați. Vămulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:40, 5 Iulie 2017
Daca tagaduiti dvs, oricand dupa ce naste. daca tagaduie mama, oricand in termen de 3 ani de cand naste.
Nu aveti nevoie de prezenta sau semnatura sotului la iesirea din spital sau declararea copilului.
Întâi tb sa se nască copilul. Apoi se poate face acțiunea în tagada paternitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sau tagada paternitate? Imparatul Imparatul Sunt casatorit, am 4 copii cu sotia mea, 2 baieti si 2 fete. Suntem despartiti in fapt de vreo 4 ani. Baietii sunt la mine, iar fetele la sotie. Asa ne-am ... (vezi toată discuția)
Decizia de divort AnnaMaria28 AnnaMaria28 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava zic eu. Avocatul meu ma tot amageste si ma minte de pe data de 17 ca imi trimite decizia de divort, lucrul ... (vezi toată discuția)
Mama in proces de divort insarcinata cu alt barbat myamya myamya Buna ziua, in luna martie am intentat proces de divort de sotul meu el nevrand sa divorteze pe cale amiabila la notar. In luna aprilie am ramas gravida cu ... (vezi toată discuția)