avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In fisa postului si in c.i.m trebuie mentionate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In fisa postului si in c.i.m trebuie mentionate obiectivele de performanta si criteriile de evaluare?

Buna ziua,
este obligatoriu sa introducem in contractul indivdual de munca si in fisa postului obligatiile obiectivelor de performanta precum si criteriile de evaluare a realizarii.

Va multumesc.
Stimate domn,

In conformitate cu ''noul cod al muncii" este obligatorie in cadru obligatiei de informare a angajatorului conform art. 17 Codul muncii a specifica criteriile de evaluare profesionala asa cum le satbileste angajatorul precum si fi sa postului.
Toate aceste elemente trebuie sa se regaseasca in cuprinsul contractului individual de munca .
Cu stima,
av. Mihaileanu Florian Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare profesionala personal externalizat/extern alexvoicu alexvoicu Buna ziua In prezent fac parte din categoria personalului externalizat fiind angajat la compania \"W\" si pus la dispozitia companiei \"A\". Singurul contract ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Stie cineva care este articolul care face referire la evaluarea profesionala, criterii de evaluare ? Nu mai stiu ce nr. are - mi-aduc insa aminte ca scria \" ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la vechile contracte de munca? november november Am primit o informatie precum, ca ar trebui sa intocmim -acte aditionale la vechile contracte de munca in care vor fi stabilite obiectivele de performanta si ... (vezi toată discuția)