avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratie -angajament de sustinere subcontractant
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratie -angajament de sustinere subcontractant

Buna ziua!
Ma aflu in urmatoarea situatie: am mers la o licitatie pentru atribuirea unui contract de servicii pentru un proiect integrat, pe 3 domenii: drumuri, canalizare si constructii civile; cum nu aveam experienta similara si personal pentru ultimele doua domenii, am recurs la o subcontractare.
La adjudecarea contractului am depus inclusiv doua contracte de servicii cu subcontractantii respectivi, prin care acestia isi asuma integral obligatiile contractuale pe domeniile licitate.
Problema este ca mi se cer in plus declaratii-angajament de sustinere din partea acestora, pe langa contractele de servicii, declaratii carora eu nu le inteleg sensul, deoarece, daca aveam de la inceput sustinere din partea acestor firme, as fi putut participa ca firma, pe toate domeniile licitate, detinand toata capabilitatea tehnica si profesionala.
Solicit o clarificare in acest sens, o trimitere la un articol de lege, deoarece in Manualul operational ANRMAP nu am gasit o astfel de conditie.
Cel mai recent răspuns: cessyghe , utilizator 14:47, 8 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Reveniti la cerinta cifrei de faceri acolo va impotmoliti dv-stra!:bow:
Caci de aceea se cere Declaratia de angajament si sutinere!X-(#-o

Neajunsul este ca nu mi s-a cerut angajament ferm de sustinere financiara cu referire la cifra de afaceri pe domeniile vizate, ci tot pe capabilitatea tehnica si profesionala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea tehnica si/sau profesionala Marius Cocean Marius Cocean Buna seara, poate cineva sa dea un raspuns clar la urmatoarea chestiune? Conform disp. art. 190 alin 2 din OG 34/2006 ) In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Sustinatorul tehnic pentru licitatii. laritzu laritzu Buna ziua.Asa cum spune si titlul ,as vrea sa stiu care este statutul legal al sustinatorului tehnic in licitatii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Subcontractor si sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? adela05 adela05 Am voie sa am atat calitatea de subcontractor, cat si pe cea de sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? Va rog sa ma ajutati si cu un temei ... (vezi toată discuția)