avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

buna seara.am si eu o intrebare,as vrea sa stiu daca pot face dosarul pentru crestere copil fara certificatul romanesc,avand doar certificat italian,copilul fiind nascut in italia,mentionez ca in ultimele 12 luni am lucrat in romania cu carte de munca.multumesc mult.si in cat timp de la nastere se poate depune dosarul
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:49, 8 Iunie 2011
1.Luati legatura cu Primaria de care apartineti sau cu Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
2. Dosarul il puteti depune oricand incepand cu cea de a 43-a zi de la nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc mihaela306 mihaela306 buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie dupa cat timp de la nasterea copilului se ofera indemnizatia.Mentionez ca am nascut pe data de 20 ianuarie si am ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste 20 zile din 126? melicy melicy Va rog sa ma ajutati si pe mine. Am nascut in 31 august 2010. Sunt profesoara si chiar in ziua aceea mi s-a terminat contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil AndreeaStefan AndreeaStefan Buna ziua! Am nascut pe 08.08.2012 si nu am luat concediu de lauzie si nici de crestere copil nici macar 1 zi. Acum situatia s-a schimbat un pic si vreau sa ... (vezi toată discuția)