avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie

buna ziua.va rog sa ma ajutati, daca se poate, cu un raspuns la urmatoarea problema:cateva rude de-ale mele au facut demersurile pentru a fi puse in posesie asupra unui munte care se pare ca este mostenire din strabuni.problema este ca au facut demersurile pe ascuns neincluzandu-ma pe lista de mostenitori.acum se pare ca si-au scos deja titluri de proprietate si eu nu stiu ce este de facut.mentionez faptul ca nu am facut cerere de punere in posesie atunci cand a fost termenul dat de lege (nu mai stiu exact perioada), deoarece, sincer, nu am stiut de acest lucru.mai este ceva de facut (ma refer cu sanse reale de reusita)?va multumesc!
Nu ati precizat ce ruda sunteti cu autorul mostenirii si ce grad de rudenie exista intre autor si rudele care au scos titlul de proprietate. Daca titlul este pe numele autorului, mostenirea se imparte .Daca e penumele lor direct nmu pmai puteti face nimic intrucat nu ati depus cerere de reconstituire in termen. Mergeti la primarie si solicitati copii de pe titlu si actele de proprietate dupa care mergeti cu ele la un cabinet de avocat pentru lamuriri precise. Este posibil sa mai aveti vreun drept .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. când a murit bunicul meu in anul 1973 s-a facut o ... sorinmicu77 sorinmicu77 buna seara. cind a murit bunicul meu in anul 1973 s-a facut o succesiune iar pe certificatul de mostenitor erau trecuti bunica cu 2/8 din mostenire si tata si ... (vezi toată discuția)
Termen de solicitare a unei mosteniri alex68 alex68 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Parintii tatalui meu au detinut, intre altele, o suprafata de padure. In urma cu mai multi ani, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate Octavianus1 Octavianus1 As dori sa fiu trecut in calitate de mostenitor pe titlul de proprietate a unui teren agricol pe care e trecuta doar matusa mea,noi avand drepturi egale,dar ea ... (vezi toată discuția)