avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minori

am doi copii minori din oct am divortat de tatal lor ei mi au fost incredintati mie am o hotarare definitiva in acest sens se poate sa i scot din tara fara acordul tatalui? precizez ca nu are nici un program de vizita stabilit deoarece nu sa prezentat
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:53, 11 Iunie 2011
daca vi s-a incredintat exclusiv dvs tutela copiilor si aveti in acest sens hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila nu aveti nevoie de acordul tatalui pt a iesi cu copiii din tara.
Da, puteti iesi din tara impreuna cu cei doi minori fara acordul tatalui.
Aveti nevoie de hotararea de divort in original legalizata cu mentiunea "definitiva si irevocabila" si pasaport pentru minori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din tara a unui minor gogitu gogitu Buna ziua , ma numesc Georgiana si in urma divortului de acum 3 ani , fetita in varsta de 6 ani a ramas in custodia mea , tatal avand drept de vizitare de 2 ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil minor julius.jr julius.jr va multumesc ca existati! Problema mea este urmatoarea:-Sint divortata si am un copil de 5 ani.La divort tatal nu a ridicat pretentii asupra copilului de nici ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara magdacj magdacj Buna seara, Sunt o mama divortata a unei fetite de 12 ani care mi-a fost incredintata mie in urma divortului (tatal are drept de vizita). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)